Blog

Start2Taste gaat op restaurant: Afl 2 - RAAM

vrijdag, 15 januari

RAAM, het restaurant met een wereldse kijk, is een project van Vic Christiaens.
Met RAAM gaat Vic, samen met Chef Jytte Jochems (Ter Groene Poorte), terug naar de basis: in een aangenaam en modern kader een originele keuken brengen die zich, met de wortels in eigen streek, laat inspireren vanuit heel de wereld. RAAM gaat consequent voor eenvoudige natuurlijke gerechten op basis van verse, en waar mogelijk, bio producten. RAAM heeft dan ook maar een beperkte, maar voortdurend wijzigende Menukaart. 
Een gezonde snelle hap? Voor wie ultraweinig tijd heeft. RAAM kan, wanneer gewenst, heel snel schakelen. Bent u in de buurt maar heb je geen tijd om te lunchen of dineren in het restaurant? Contacteer ons en haal je gerecht af, onze volledige menukaart kan in Take-Away voorzien worden.
Vergaderen in alle rust. Met partners, klanten of collega’s afspreken buiten het bedrijf? Boek dan onze vergaderzaal voor 12 personen.
Aan het fornuis. Neem een kijkje in onze keuken als korte break tijdens een meeting. Of bak mee een omeletje als start van een gezond businessontbijt.
Open kijk. Dineren voor je een ballonvaart maakt. Een goochelaar laten langskomen op je teambuilding. Winetasting. Cocktail-workshop. Ons RAAM staat open voor jouw ideeën.
Gluten-, lactose- en andere voedselsintoleranties? Laat het ons weten, wij adviseren en houden rekening met uw wensen.

www.raamfood.be