06 november 2023

We zijn trots dat we tot één van de 15 betrouwbare en gepassioneerde wijnhandelaars van België gerekend worden door Bruno Vanspauwen in zijn nieuwe boek 'Help, ik weet niets van wijn!'.

 

'Start2Taste
Geografische grenzen zijn aan Dimitri Bonte niet besteed. Evenmin wil hij jarenlang teren op dezelfde catalogus. Passie nieuwsgierigheid zijn de drijvende kracht achter zijn invoerzaak. Altijd is hij op zoek naar nieuwe smaken, anders dan de vorige die hij proefde. Overal in de wereld ontdekt hij wijnen die aan zijn kwaliteitscriteria voldoen. Gewapend met sommelierdiploma's en veel wijnkennis volgt hij vooral zijn hart en temperament. Hij noemt zich een eeuwige zoeker' die zijn klanten voortdurend wil verrassen. En jou ongetwijfeld ook.'

 

Het boek

Overkomt het je ook dat je in een wijnwinkel voor een muur van wijn staat, en niet weet wat te kiezen?  Dat je in een restaurant niet wijs raakt uit de wijnkaart?  

Bruno Vanspauwen weet complexiteit tot eenvoud te herleiden.  Een boek voor beginners, waar ook de meer gevorderde liefhebbers uit zullen kunnen leren.

Bruno Vanspauwen (1959) is sinds 2002 culinair recensent en wijnschrijver voor De Standaard.  Hij publiceert ook over wijn en voeding in Knack weekend en runt wijnkanaal.be

Help, ik weet niets van wijn! - Bruno Vanspauwen

Lees ook

Klanten

Alcoholvrije vruchtensappen zitten in de lift

Pers

De Standaard - Magazine - Oudste wijnland ter wereld

Wijnen

De Illusie van Bourgogne

Wijnen

Zomerse temperaturen… 
Chille zomerse rode wijnen