Start2Taste: waar proeven écht begint

Hier begin je pas echt te proeven of … beter nog: je weet niet wat je proeft! Verbluffend en verrassend vormen immers de rode draad doorheen ons verhaal. Wijn doet vaak heel klassiek aan, maar bij Start2Taste gaan we al sinds xxx voor rock-‘n’-roll! 

Wij helpen horecazaken met een wijnkaart die er staat en zijn graag het eindpunt op de schatkaart van elke meerwaardezoeker. 

Ons verhaal
Een goeie dosis je-m'en-
foutisme

Founder Dimitri Bonte wou het al sinds dag één anders aanpakken. Waarom denken op basis van wijnregio’s? Smaken zeggen toch veel meer! Bij Start2Taste worden we niet opgewonden van de toeters en bellen die op een wijnetiket staan. 

Veel liever introduceren we (nog) ongekende wijnmakers die streven naar superioriteit, kwaliteit en perfectie. Langs het smalste paadje of in de verste uithoek, wij weten ze te vinden! Bovendien evalueren we regelmatig ons aanbod waardoor je hier steeds andere wijnen en dranken leert kennen. 

Paris
Meet the 
recommendeurs

Dimitri trekt erop uit om steeds meer ontdekkingen te doen. Wijn, spirit, bubbels of zelfs een bijzonder alcoholvrij alternatief … de rock-‘n’-roll in ons assortiment is te danken aan Dimitri zijn neus voor fijne bijzonderheden! 

 • dimitri@start2taste.be

  Dimitri Bonte

  Founder & ontdekkingsreiziger

  Founder / owner

  Geboren in 1978 en sinds 2001 fulltime zelfstandig in de wijnwereld.  Zijn nieuwsgierigheid wint het quasi altijd van de ratio. Dimitri trekt erop uit om steeds meer ontdekkingen te doen. Wijn, spirit, bubbels of zelfs een bijzonder alcoholvrij alternatief … de rock-‘n’-roll in ons assortiment is te danken aan Dimitri zijn neus voor fijne bijzonderheden! 

 • hans@start2taste.be

  Hans Tack

  Recommendeur

  Geboren in 1968 en sinds 2018 professioneel actief in de wijnwereld. 
  Hij is in het bezit van het diploma wijnmaker en finaliseert momenteel het niveau 4 WSET.
  Van opleiding bioloog en reeds lange tijd geïnteresseerd in wijn, het wijn maken, smaak en alles wat daarmee te maken heeft.
  Hans is niet alleen gepassioneerd door de wijn en het verhaal erachter maar eveneens door de signatuur van de wijnbouwer. Delen van deze passie is zijn doel.

Beudon
Ontdekkingstocht
Verdwalen langs kleine baantjes

Laat ons kiezen tussen vliegtuig en fiets, en wij gaan resoluut voor dat laatste. Je ziet en beleeft veel meer en bijzondere ontdekkingen loeren om elke hoek. Startende wijnboer in een klein dorpje, unieke spirit in een atypische regio, … onze neus voor talent in combinatie met onze nieuwsgierige aard laat ons nooit in de steek. Die ontdekkingen, sappige verhalen en bijzondere smaken delen we graag met jou!