Restaurant d'oude schuur

Restaurant D'oude schuur

Sinds enkele jaren heeft chef Steven de zaak overgenomen van zijn ouders. Papa Marc is echter nog niet volledig van het toneel verdwenen. Hij neemt de honneurs waar in de zaal en laat u genieten va...Meer lezen

Sinds enkele jaren heeft chef Steven de zaak overgenomen van zijn ouders. Papa Marc is echter nog niet volledig van het toneel verdwenen. Hij neemt de honneurs waar in de zaal en laat u genieten van de meest exquise wijnen. Van Wine spectator kreeg het restaurant een award of excellence in 2020. 

Steven trekt steevast de seizoenskaart. Hij weet klassiekers te combineren met intense smaken en daar kan men alleen maar gelukkig van worden. Hier geen schuimpjes of nouvelle cuisine maar wel degelijke en vooral kwaliteitsvolle producten. Prijs-kwaliteit ben je hier dus zeker op de juiste plaats. 

In de zomer kan je terecht op het zonnig terras terwijl je in de winter zalig kan genieten van en bij het haardvuur.

Minder lezen
Baarle Frankrijkstraat 1
9830 Sint-Martens-Latem
Restaurant De Klokkeput

Restaurant De Klokkeput

Heerlijk tafelen in een romantische setting doet u in restaurant De Klokkeput in kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem. Het team van Restaurant De Klokkeput is al jaren bezig met lekker...Meer lezen

Heerlijk tafelen in een romantische setting doet u in restaurant De Klokkeput in kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem. Het team van Restaurant De Klokkeput is al jaren bezig met lekker eten en de goeie dingen des levens.

Lunchen of dineren doet u dan ook in dit uitstekende restaurant. Het interieur straalt de gezelligheid en warmte uit van een gasthof. Niet alleen het menu maar ook de inrichting gaat met de seizoenen mee.

Binnen geniet u van een knetterende open haard, buiten vertoeft u onder lindebomen op een overdekt en verwarmd terras. 

Proef zeker hun huisspecialiteiten of één van de vele heerlijke seizoenssuggesties. En geniet met volle teugen van hun riante keuze in kwaliteitswijnen. 

De keuken is doorlopend open!

Minder lezen
Dorp 8
9830 Sint-Martens-Latem