11 januari 2024

De allerbeste combinatie van wijn en gerecht is zeer belangrijk. Wijn en gerecht moeten elkaar versterken. 1 + 1 = 3.

 

Het aanbod van alcoholvrije alternatieven is minstens even belangrijk. Of het nu is om zo van te genieten of in combinatie met gerechten. Frisheid moet primeren en overdreven zoet is uit den boze.

 

Niet alleen top-sommeliers in gastronomische restaurants maar ook u kan genieten van alcoholvrije alternatieven: de vruchtensappen van Van Nahmen. Van riesling tot pinot noir, kweepeer tot rabarber, zwarte bes tot pruimen. Je kan het zo gek niet bedenken. Zelfs vruchtensappen met bubbels als aperitief.

 

Het bedrijf Van Nahmen maakt een werkelijk ongelofelijk gamma aan gastronomische vruchtensappen. Het fruit van al hun sappen komt van eigen bodem. Ze persen en verwerken het zelf waardoor de unieke eigenschappen van het fruit in het sap behouden blijven. Alles wordt zeer secuur gemaakt. Vanaf de selectie in de wijngaard en het bepalen van het optimale oogstmoment tot aan het sorteren van druiven en/of fruit. Op die manier zorgen al de vruchtensappen, net zoals bij wijn, voor een sublieme smaakervaring en dat zonder toegevoegde suikers.

Alcoholvrije vruchtensappen

Lees ook

Pers

De Standaard - Magazine - Oudste wijnland ter wereld

Pers

Help, ik weet niets van wijn! - Bruno Vanspauwen

Wijnen

De Illusie van Bourgogne

Wijnen

Zwitserse wijnen zitten in de lift!